Tapijtreiniging

Vast tapijt of vloerkleed laten reinigen 

 

Uw tapijt of vloerkleed laten reinigen door ervaren, gepassioneerde specialisten? Cleanlab beschikt over de benodigde ervaring én de expertise om uw bevuilde tapijt of vloerkleed te ontdoen van hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil. Door gebruik te maken van de beste apparatuur, hoogwaardige reinigingsproducten en onze expertise, krijgen wij uw tapijt of vloerkleed weer schoon en fris! Wij proberen het onze klanten zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken, daarom reinigen wij altijd bij u thuis of op locatie, zodat u gewoon thuis kunt blijven en de volgende dag weer een mooi, schoon vloerkleed of tapijt heeft. Cleanlab beschikt over landelijke dekking, hierdoor kunnen wij iedereen, waar dan ook in België en Nederland van dienst zijn.

Wilt u uw tapijt laten reinigen? U kunt een afspraak maken door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Binnen de 30min heeft u een op maat gemaakte offerte van ons ontvangen!

 

 

Tapijt laten reinigen op locatie


Tapijt laten reinigen

 

Wie een tapijt heeft liggen in de woonkamer of in een andere ruimte heeft bijna altijd als regel: niet met schoenen lopen op het vloerkleed. Alledaagse gebeurtenissen kunnen leiden tot vlekken op het tapijt of vloerkleed. Dat is vervelend, maar gelukkig hebben wij de oplossing in huis. Middels de sproei- extractiemethode óf stoom- extractiemethode weten wij vaak erg aangename resultaten te behalen. Beide methoden zijn zeer effectief, echter zijn er (in tegenstelling tot meubelstoffen) ontzettend veel samenstellingen van stoffen terug te vinden in karpetten en tapijt. Dit zorgt ervoor dat wij niet ieder karpet of vloerbedekking middels dezelfde methode kunnen reinigen. Wij kijken goed naar welke materialen erin verwerkt zijn, en passen daar onze reinigingsmethode op aan. Beide methoden werken volgens dezelfde principes. Er wordt water of stoom in combinatie met een reinigingsmiddel in de stof gespoten, dit wordt er vervolgens met een speciaal mondstuk weer uitgezogen met alle aanwezige aanvulling die in uw vloerkleed tapijt aanwezig was. Vervolgens wordt het water of stoom met het vuil in een reservoir opgevangen. Op deze manier komen alle vuildeeltjes uit de stof en heeft u weer een fris en schoon vloerkleed of tapijt!

 

Tapijt reinigen

Vast tapijt laten reinigen