Interieur reiniging

Eten en drinken tijdens het rijden, iedereen (of de kids) maakt zich hier weleens schuldig aan. De textiele of ledere bekleding van de autostoelen hebben er helaas vaak onder te lijden. Cleanlab biedt hiervoor de oplossing! Wij voorzien de auto interieur van een grondige en intensieve dieptereiniging en zorgen ervoor dat uw autobekleding er weer als nieuw uitziet!

Het is ook een geweldige optie als u net een gebruikte auto hebt gekocht en alle sporen en geuren wilt verwijderen die door de vorige eigenaars zijn achtergelaten.

 

Hoe we te werk gaan

Cleanlab komt gewoon bij u aan huis of op locatie. Doordat wij bij de mensen thuis of op locatie komen, kunnen wij u zo goed en flexibel mogelijk van dienst zijn. Het resultaat wat wij kunnen bieden met het reinigen van uw autobekleding kan verbazingwekkend zijn.

 

Impregneren(waterproof)

De bekleding schoon laten maken is de eerste stap van het proces. Stap 2 is het impregneren van het pas gereinigde bekledingstel. Impregneren is een vlekwerende behandeling en zeer effectief. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuil en vocht niet direct in de stof van de zetel trekken.

In plaats daarvan zal het vuil op de stof blijven liggen of tussen de vezels. Hierdoor gaat het vuil niet in de stof zitten en fixeert het zich niet in de stof. Op deze manier kunt u zelf op effectieve wijze de vlek verwijderen door deze op te deppen met een absorberende doek.