Hoe werken wij?

Vanuit ons hoofdkantoor sturen wij onze experts naar heel België.

Uw meubel(en) worden gereinigd op locatie.

Doordat wij uw meubel(en) op locatie komen reinigen, hoeven de meubelen niet verplaatst te worden. Met onze landelijke dekking zorgen wij voor schone meubels door heel België. 

Onze experts beschikken over de modernste apparatuur, kennis en middelen op het gebied van meubelreiniging. Doordat wij met sproei-extractie apparaat en heet water werken, nemen we de kans op het krimpen van de stof weg en wordt de stoffering grondig van binnen en van buiten gereinigd. Tevens wordt het polyether (de vulling) ook voor een groot deel gereinigd waardoor de kans op terugkomst van de vlek minimaal is.

Onze reinigingsmethodes zijn geheel veilig, geschikt en uiterst effectief op alle textiele soorten meubelbekledingen. De reinigingsmethodes die wij gebruiken zijn uiteraard niet schadelijk voor mens en dier. Tevens worden stof, huidschilfers en bacteriën op effectieve wijze met onze reinigingsmethode verwijderd.

Onze reinigingsmethode dood daarbij ook voorkomende allergieën/bacteriën, zoals: 

  • Ongedierte
  • Huidschilfers van huisdieren
  • Vet
  • Pollen
  • Huisstofmijten 

Voor een effectieve behandeling zorgt onze voorbehandeling ervoor dat zelfs het diepste vuil wordt opgenomen.

Voor

behandeling

Dankzij onze gepatenteerde vloeistoffen en krachtige machines worden zelfs de diepste (micro)vlekken en dus onaangename geurtjes uit stoffen verwijderd.

Hoofdbehandeling

Om te voorkomen dat vlekken weer kunnen ontstaan impregneren wij de stof zodat vuil, en vocht wordt afgestoten.

Impregneren