Theaterstoelen laten reinigen

Heeft u behoefte aan reiniging van bioscoop- en theaterstoelen? Een schone stoel is van groot belang voor de terugkerende klanten van een bioscoop of theater dit jaar. Wij zijn inzetbaar voor elke reiniging van bioscoop - of theaterstoelen en klaar voor terugkerende klanten, of het nu gaat om een opfrisbeurt of een grondige reiniging. Geef uw stoelen een gloednieuwe look voor een fractie van de kosten. Reiniging mag niet over het hoofd gezien worden.

 

Uw gestoffeerde meubelen kunnen veel dingen verbergen. Vergeet muntjes en chips... we hebben het over die vuile, smerige dingen die niet gezien kunnen worden door het menselijk oog. Laten we een moment nemen om diep in die banken te duiken. Deze informatie kan relevant zijn voor bedrijven die hun deuren heropenen te midden van de aanhoudende pandemie. 

 

Bacteriën en virussen
Veel structuurstoffen zoals katoen, wol, linnen en polyester bestaan uit kleine vezels. Bacteriën, virussen en ziektekiemen hechten zich aan deze materialen. Bacteriën groeien goed in warme, vochtige omgevingen en kunnen zich over meubels verspreiden. Ze voeden zich met alledaagse gebeurtenissen zoals voedselresten en uitwerpselen... die via de onderkant van schoenen en huisdieren worden binnengebracht.

De realiteit is dat bekleding, net als tapijten, soms vuiler is dan een toiletbril. Daarom is het van groot belang om de bekleding schoon en droog te houden. Professionele reiniging van bekleding gebruikt een minimale hoeveelheid vocht en droogt snel. Het is een goed idee om intensief gebruikt meubilair ten minste één keer per 6maand te laten reinigen.