Tapijtreiniging

Vast tapijt laten reinigen 

 

Laat je vast tapijt weer stralen met Cleanlab!

Heeft je tapijt zijn oorspronkelijke glans verloren door dagelijks gebruik en morsen? Geen zorgen! Cleanlab staat klaar om je te helpen. Onze diepgaande tapijtreiniging verwijdert niet alleen zichtbaar vuil en vlekken, maar ook ingebedde allergenen en bacteriën, waardoor je een gezondere leefomgeving creëert.

Met onze professionele reinigingsdiensten, uitgevoerd door ervaren experts, garanderen we een grondige reiniging zonder schade aan je tapijt. En dankzij onze flexibele planning kun je genieten van een schone ruimte zonder gedoe.

Kies voor Cleanlab en geef je vast tapijt de verzorging die het verdient! Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek de onmiddellijke impact van een schoon tapijt op je leef- of werkomgeving.

 

 


Tapijt laten reinigen

 

Wie een tapijt heeft liggen in de woonkamer of in een andere ruimte heeft bijna altijd als regel: niet met schoenen lopen op het vloerkleed. Alledaagse gebeurtenissen kunnen leiden tot vlekken op het tapijt of vloerkleed. Dat is vervelend, maar gelukkig hebben wij de oplossing in huis. Middels de sproei- extractiemethode óf stoom- extractiemethode weten wij vaak erg aangename resultaten te behalen. Beide methoden zijn zeer effectief, echter zijn er (in tegenstelling tot meubelstoffen) ontzettend veel samenstellingen van stoffen terug te vinden in karpetten en tapijt. Dit zorgt ervoor dat wij niet ieder karpet of vloerbedekking middels dezelfde methode kunnen reinigen. Wij kijken goed naar welke materialen erin verwerkt zijn, en passen daar onze reinigingsmethode op aan. Beide methoden werken volgens dezelfde principes. Er wordt water of stoom in combinatie met een reinigingsmiddel in de stof gespoten, dit wordt er vervolgens met een speciaal mondstuk weer uitgezogen met alle aanwezige aanvulling die in uw vloerkleed tapijt aanwezig was. Vervolgens wordt het water of stoom met het vuil in een reservoir opgevangen. Op deze manier komen alle vuildeeltjes uit de stof en heeft u weer een fris en schoon vloerkleed of tapijt!