Stoelen/fauteuils laten reinigen 

 

Heeft u stoelen/fauteuils thuis staan of in uw zaak die u wilt laten reinigen door een specialist? Maak dan kennis met Cleanlab. Wij zullen uw stoffen stoelen/fauteuil schoonmaken en ontdoen van hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil. Wij bieden u deze service op locatie aan. Onze expertise is dan ook: meubelreiniging aan huis. Graag komen we bij u op locatie langs en reinigen de stof van de stoelen ter plekke. Dit scheelt gesjouw met meubels én tijd.

Wij zijn met onze dienstverlening landelijk actief. Waar u ook woont in België of Nederland, wij brengen graag een bezoekje en zullen de stoffen stoelen/fauteuils voor u reinigen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen de 30min op uw contactaanvraag en kunnen dezelfde dag nog een afspraak met u maken.

 


 

Zelf uw stoffen stoel schoonmaken (Impregneren)

 

Om de stof in de toekomst te beschermen tegen vuil kunnen wij de stoffen stoelen impregneren. Dit gebeurt direct na de reiniging. Wij voorzien de stoelen van een speciale coating. Zo trekt het vuil niet meer direct in de stof, maar blijft het liggen op de stof of tussen de vezels. U kunt nu in het vervolg zelf de vlekken verwijderen met een absorberende doek.