Zetel laten reinigen 

 

Wilt u uw zetel laten reinigen door een professional? Deze klus kun je overlaten aan Cleanlab. Dankzij onze ervaring en expertise verwijderen we hardnekkige vlekken, geuren en andere verontreinigingen eenvoudig uit uw bank. Als u voor ons kiest, heeft u het voordeel dat u de deur niet uit hoeft met uw bankstel. We komen bij je langs, waar je ook bent in België.

Wij zijn de landelijke expert in zetelreiniging!

Heeft u een oude of vuile bank in huis die u door Cleanlab wilt laten reinigen? Maak dan vandaag nog een afspraak door het contactformulier in te vullen.

Wij reageren binnen de 30min op uw verzoek en kunnen direct een afspraak inplannen.

Zetelreiniging op locatie


Uw zetel professioneel laten reinigen

 

Wie niet: Je huisdier of de kids hebben een ongelukje gehad, per ongeluk een glas wijn gemorst of u hebt zonet een nieuwe zetel 2dehands aangeschaft en wilt deze laten reinigen om het stof/leder en geur te elimineren en uiteraard de kleur te excelleren. Maak je geen zorgen, de oplossing is nabij, geef je meubel een tweede leven! U kunt stoffen banken reinigen met behulp van een sproei-extractieapparaat. Onze medewerkers werken al geruime tijd met dit apparaat.

Dit is de meest gebruikte reinigingsmethode voor stoffen zetels en ook de meest effectieve. Op deze manier elimineren we het risico op krimp van de stof. De stof van de zetel wordt van binnen en van buiten schoongemaakt met warm water in combinatie met schoonmaakmiddelen. Experts raden je aan om je bank eens in de jaar te reinigen, niet alleen om hem vrij van vervuiling te maken, maar ook om de levensduur te verlengen.

Deze reinigers zijn speciaal ontwikkeld voor stoffering. Bekijk geweldige resultaten op onze site!

Zetelreiniging

Zetelreiniging aan huis

 

Wij reinigen meer dan enkel zetels! Denk hierbij aan stoelen, vloerkleden, tapijten, autobekleding, caravanmeubilair, bootmeubilair, matrassen en meubels impregneren en meer.. 
Voor professionele meubelreiniging moet u bij ons zijn. 

 

Impregneren

 

De zetel schoon laten maken is de eerste stap van het proces. Stap 2 is het impregneren van het pas gereinigde bankstel. Impregneren is een vlekwerende behandeling en zeer effectief. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuil en vocht niet direct in de stof van de zetel trekken.

In plaats daarvan zal het vuil op de stof blijven liggen of tussen de vezels. Hierdoor gaat het vuil niet in de stof zitten en fixeert het zich niet in de stof. Op deze manier kunt u zelf op effectieve wijze de vlek verwijderen door deze op te deppen met een absorberende doek.